Kom Igång

Omdömen

"På Jennies pass drivs vi alla framåt av hennes härliga energi och goa kommentarer!! Hon delar generöst med sig av sin stora kunskap genom både bra uppbyggda pass, och de goda råd och tips vi får!"
Ann-Charlotte Larsson, ordförande GF Svikt Ullared

"Jennie är en mycket duktig och inspirerande instruktör. Ödmjuk, glad och har en fantastisk förmåga att "se" alla deltagare på sina klasser, samt coachar dem individuellt för att de ska nå sina resultat."
Pernilla Andersson, Motionshuset Falkenberg

"När jag första gången träffade Jennie var jag inne i en dålig spiral med stressig tillvaro, stillasittande jobb, tilltagande övervikt och ständig ryggont. Jag var inte särskilt intresserad av träning men jag insåg att jag behövde förändra något. Utan Jennies inspirerande träningsmetoder och förmåga att få mig att verkligen vilja träna hade det varit svårt att ta tag i situationen. Jennie satte ihop ett välanpassat och omväxlande tränings- och kostprogram. Inget träningstillfälle var det andra likt förutom att Jennie alltid pushad på och fick mig att en att ge allt. Jag kände direkt positiva resultat och höll mig helt skadefri. Jennie hjälpte mig att komma in i en bra träningsrytm och träning och hälsa har nu blivit en viktig och naturlig del av min vardag. Jennie har givit mig de verktyg jag behöver för ett långsiktigt hälsosamt liv."
Stefan Tengvall, Slöinge

"Behövde komma igång efter allt för många års slarvande. För mig med fullspäckat schema och tusen anledningar till att inte träna har det tidigare gått trögt efter bara ett fåtal träningspass och sen har jag gett upp. Gym, löpning, pass, simning, promenader - you name it - allt blev tråkigt efter ett par gånger. Med Jennie är det en ny värld varje gång som ska upplevas! Och jag behöver inte ens tänka på vilken träning jag ska göra! Hon har satt ihop en träning som bygger upp kroppen och hjälper mig undvika kontorsbesvären samtidigt som jag känner mig mer fit än någonsin - orkar cykla till jobbet, klarar av att springa över 5 km för första gången på 10 år och känner att kroppen är uppbyggd av muskler, äntligen hittat något som fungerar och som jag inte tröttnar på. Snart är det dags igen, undrar vad vi ska hitta på denna gången, längtar!"
Lena Fält Falkenberg

"Jennie är ett välkänt ansikte hos våra anställda på Gekås. Vi har med stort förtroende nyttjat hennes tjänster under flera år, både vad gäller träningspass, kurser och föreläsningar. Bred erfarenhet och kompetens utgör givetvis grunden för hennes verksamhet, men det är hennes positiva inställning och glada humör som gör att hon lyckas nå ända fram till sina deltagare och smitta av sig av sin träningsenergi. Vi samarbetar gärna med Jennie då hon är flexibel och har förståelse för företagets behov och önskemål. Vill ni väcka träningslust, motivation och en massa härlig träningsvärk till liv, så är Jennie Westholm rätt person."
Sandra Ekström Träningsansvarig Gekås

Nina Carlsson Friskvårdsansvarig Gekås

"När jag träffade Jennie första gången mådde jag verkligen som sämst och var som störst. Jag hade ingen ork och visste inte hur jag skulle göra för att ta mig ur den onda spiralen jag hamnat i. När jag väl bestämde mig för att verkligen satsa på mig själv var Jennie ett självklart val att ha vid sin sida! Jennie har satt ihop varierade träningsprogram så varje gång har det alltid varit nya utmaningar och hon har fått mig till att verkligen vilja ge allt på träningarna. Samtidigt har jag fått varierade tränings och kostprogram att följa. Hon har helt enkelt hjälpt mig till att rätt i mitt välmående. Hon är ett fantastiskt stöd och en sju tusan så bra PT tack vare hennes personlighet och förmåga att kunna ge varje individ det den behöver. Utan Jennie hade jag aldrig kommit så långt som jag gjort på min resa och den ska hon få fortsätta följa med på!"
Jenniann Johansson Falkenberg

Kom Igång Jennie Westholm Tel:0730 398717 Mail:jennie@kom-igang.se