Kom Igång

Ord från en nöjd klient.... "Behövde komma igång efter allt för många års slarvande. För mig med fullspäckat schema och tusen anledningar till att inte träna har det tidigare gått trögt efter bara ett fåtal träningspass och sen har jag gett upp. Gym, löpning, pass, simning, promenader - you name it - allt blev tråkigt efter ett par gånger. Med Jennie är det en ny värld varje gång som ska upplevas! Och jag behöver inte ens tänka på vilken träning jag ska göra! Hon har satt ihop en träning som bygger upp kroppen och hjälper mig undvika kontorsbesvären samtidigt som jag känner mig mer fit än någonsin - orkar cykla till jobbet, klarar av att springa över 5 km för första gången på 10 år och känner att kroppen är uppbyggd av muskler, äntligen hittat något som fungerar och som jag inte tröttnar på. Snart är det dags igen, undrar vad vi ska hitta på denna gången, längtar!" Lena Fält Falkenberg Läs mindre

Personlig Träning

Att investera i en Persolig Tränare är nog det bästa man kan göra om man vill komma i form effektivt, varaktigt och säkert.
Väljer man sedan rätt person för jobbet, kan det till och med vara ganska "roligt";-)

I och med att vi alla har olika förutsättningar gällande ekonomi, tid, fysik, intressen och motivation, så är det viktigt att man kommer så nära verkligheten som möjligt när det gäller att skapa tid även för sin hälsa. Med en PT är det du som bestämmer tillfället och övningarna anpassas till dig som individ och till dina mål.

1 person 800:-/timma

Om man vill träna med en eller flera vänner, så är det nödvändigt att allihop är i någorlunda samma form. Detta för att alla skall få en sån specifik och "individuell" träning som möjligt.

I huvudsak håller jag mina pass utomhus, i skogen, på slingor, vid havet eller lekplatser. Jag kan också komma hem till dig om du hellre vill börja i en trygg och bekant miljö.
När det kommer till tyngre styrketräning och pass/övningar som kräver lite utrustning, så håller vi till på Evolution training, min egen nyöppnade lokal på badhusvägen:-)

Kom Igång Jennie Westholm Tel:0730 398717 Mail:jennie@kom-igang.se